Ако имате гинекомастия, но ви е страх от операция, пробвайте с:

Операция от гинекомастия - ПРЕДИ и СЛЕД

gynecomastia surgery before after

До сега не съм писал за операцията от гинекомастия. Видях обаче, че доста се интересувате. Операцията е най-ефективният метод и най-бързият метод да се справите с гинекомастията си. Разбира се има и отрицателни страни - много е скъпа пък и хората като чуят операция и изпадат в панически страх. Както при всяка операция и тук има определени рискове.

Линкът по-долу е със снимки от преди и след операция от гинекомастия. Това са пациенти на д-р Делгадо (Сан Франциско, САЩ), който се води за един от най-добрите платични хирурзи. Той се е специализирал точно в областта гинекомастия, като дори е разработил своя специална техника за операцията. Разбира се и услугите му са доста скъпи. И все пак, ето какво може да очаквате от една операция...

5 коментара:

 1. А зърната завинаги ли си остават черни?

  ОтговорИзтриване
 2. Кой в България може да извърши максимално добре тази операция ???? Кой доктор е най добър в това ?? В един форум бях попаднал на една тема и там пише че апсолютно безплатно можело човек да се подложи на такава операция чрез здравна каса плащало се само престоят в болницата там един два дена НО !! Не искам да легна под ножа на просто ей така някой си доктор Ако ме разбирате :-) ?? А иначе пише че в Частен кабинет излиза около 2500 евро Което наистина никак не е малко !!

  ОтговорИзтриване
 3. Ами доколкото съм се интересувал, има много частни клиники които предлагат премахване на гинегомастия, като цените варират между 800-1000лв/3000 евро, в зависимост къде и в какви условия ще се извърши операцията. За жалост така и не намерих опция за безплатна операция, но ти като се замислиш, то и раждането трябва да е безплатно, но ако не платиш на *добрите доктори*, жена ти ще я подритват и пренебрегват, Същото ще е и в този случай според мен. Последно видях евтин вариант на такъв вид операция в Русе (аз съм от там), но е в местната болница, а там ще стъпя само ако ме закарат с линейка и съм в безсъзнание. И като се събудя, с последни силички ще изпълзя от там.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Касата плаща едни 200 лв по кп 180,което е крайно недостатъчно за този вид операции.Ако си осигурен освен в касата и в частен фонд-нищо не плащаш.Иначе самата операция в най-евтиния си вариант е с направление + 1000 лв кеш.

   Изтриване
 4. аз се подложих на операция, минах по здравната каса. много съм доволен. Оперира ме доктор Петьо Попов

  ОтговорИзтриване

 
Google Analytics Alternative