Ако имате гинекомастия, но ви е страх от операция, пробвайте с:

Операция от гинекомастия

В клипа може да видите откъси от извършването на операция от гинекомастия. Малко е страшничко, но това е най-ефективния и бърз начин за справяне с гинекомастията. Ако се замисляте за тази стъпка, определено прочетете статията ми "Гинекомастия операция - всичко, което трябва да знаете". В нея е описан реда и нещата, които трябва да направите преди самата операция. Също така са изброени предимствата и недостатъците на безплатната гинекомастия операция по НЗОК и платената гинекомастия операция при пластичен/естетичен хирург.

8 коментара:

 1. Това с пълна упойка ли се прави?Страшничко е така :|

  ОтговорИзтриване
 2. Зависи от теб, от лекаря, от степента на гинекомастията ти и от сложността на операцията. В повечето случяи е с пълна упойка, но някои отстраняват млечната жлеза дори само с местна анестезия.

  ОтговорИзтриване
 3. Супер стана, много хубав ефект, почти инстантен, заслужава си според мен, аз лично не бих си направил операция с местна упойка, прекалено ме е страх.

  ОтговорИзтриване
 4. а колко струва една такава процедура в българия ?

  ОтговорИзтриване
 5. оперирах се и все едно съм нов човек...едно ще ви кажа ако имате средствата няма кво да се чудите на мойте години (16) тва толкова мн ме натоварваше емоционално че ако не се бях оперирал незнам...кофти е малко 1вата седмица след операцията после е все едно не си бил опериран оперирах се на 28.06.2012 и сега все едно нищо ми е нямало въпреки че 1 месец след операцията ефекта не беше крайният и се бях притеснил малко имах оттоци и не изглеждаше така както исках, тва обаче отмина и са сичко е ок.

  ОтговорИзтриване
 6. Бихте ли ми казали каква е цената на самата операция?

  ОтговорИзтриване
 7. Чудесна статия! Благодаря за полезната информация.

  ОтговорИзтриване
 8. колко време след операцията се вижда пълния ефект ??? и дали е възможно след операцията пак да се появи ???

  ОтговорИзтриване

 
Google Analytics Alternative