Ако имате гинекомастия, но ви е страх от операция, пробвайте с:

The disappearing male"The disappearing male" е документален филм, задължителен за гледане от всеки мъж!!! В филма не става въпрос конкретно за гинекомастията, но тя е следствие от химическия експеримент, който провеждат хората със собствения си вид и в който опитните индивиди са децата и внуците ни. В филма се говори за химикалите, който разрушават хормоналната система на мъжа и са причина за много дефекти при новородените момченца. Това са същите вещества, за който ви говорих в

"Гинекомастия ксеноестрогени и феминизация на мъжете"

и в

"Пластмаси, гинекомастия и естроген - каква е връзката"

Според авторите на филма, а и не само според тях, тези химикали са главните заподозрени за раждането на повече момиченца, за многото аборти на мъжки зародиши, за момченцата с дефекти в генеталиите, за рака на тестисите, за гинекомастията, за намаленото количество и качество на мъжката сперма, за безплодието, за повечето случаи на церебрална парализа, дислексия ,аутизъм. Казано по-общо - за изчезването на истинските мъже и мъжествеността.

П.П.
Сега като се замисля, всичките ми приятели, които наскоро станаха родители, имат момиченца ?!!

1 коментар:

  1. Не мога да повярвам ,че толкова дълго време се тровим с тези пластмаси. Та това си е направо заговор срещу мъжете!
    Ще ви споделя малко личен опит. Аз работя във фабрика за пластмасови изделия. До преди да почна тази работа смея да твърдя, че бях с атлетична фигура и малко подкожни мазнини. Някоко месеца след като постъпи запознах да пълнея и то в гъза, в горната част на бедрата , в корема и най-вече в гърдите! След като видях филма съм сигурен, че причината са пластмасите и изпаренията при производствения процес.
    От утре почвам да търся друга работа, не мисля да си рискувам здравето и да ставам нещо средно между мъж и жена!!!

    ОтговорИзтриване

 
Google Analytics Alternative