Ако имате гинекомастия, но ви е страх от операция, пробвайте с:

Нещо интересно за гинекомастията

Лятото е може би най-гадния сезон за нас, които сме обременени от гадния проблем гинекомастия. През повечето дни доста голяма част от времето ми е отделено да мисля за гинекомастията и начините да се излекувам или да я прикрия. Попаднах на нещо интересно, в момента го разучавам. Ако излезе обещаващо даже ще ми трябват няколко доброволци за да направим експеримент. Стискайте палци да не се окаже поредни алхимичен експеримент :) Това е и причината да отложа статията за фитоестрогените и тази за стероидите и препаратите, които ползват бодибилдърите в лечението и превенцията на гинекомастията.

5 коментара:

 1. Аз ще съм доброволец :)

  ОтговорИзтриване
 2. За какво иде реч?Как ти е мейл да ти пиша там.Никъде не го виждам из сайта,а казваш,че контактуваш с много хора така.

  ОтговорИзтриване
 3. Искам да бъда включен в експеримента, ако ми бъде разрешено.Нов съм в това начинание и се занимавам активно с фитнес от около 4 месеца, което е единственото лечение срещу гинекомастията.Моля да ми бъде пратен и-майл за контакти.Моят е: stilian1991@abv.bg
  По - здрави

  ОтговорИзтриване
 4. SoldierBoy, имейла ми е в края на "Няколко думи за автора и личния му опит с гинекомастията!" - gynecomastia.bulgaria@gmail.com

  Тези дни ще ви напиша за експеримента, за сега е неуспешен, поне от това, което аз опитах. Ще ви споделя идеята, може пък някой да има просветление и да я доразвие :)

  ОтговорИзтриване

 
Google Analytics Alternative