Ако имате гинекомастия, но ви е страх от операция, пробвайте с:

Искат да спирам гинекомастия сайта?!


Получих писмо по имейла, в което ме молят да закрия сайта. Мисля, че това ви засяга пряко и реших да копирам тук самия имейл и съответния ми отговор. Искам да разбера какво е мнението ви за сайта и дали ме подкрепяте в начинанието ми!

Писмото, което получих
Моля да спрете този безумнен сайт. Видях, че към него препращат от форуми на тинейджъри. Гинекомастията се лекува само и единствено по хирургичен път, като операцията минава много леко. Губите си времето с лекарства, мазила и проучване на проблема. Много ми е жал, че сте на 26 а още не сте се престршил на тази толкова лека и рутинна операция. Ако сте решил така да си живеете, да се чувствате подтиснат и хората да ви се подиграват - ОК, но моля махнете този сайт в който има някакви пълни тъпизми за лечение с мазила. Четат го тинейджъри!


Моят отговор
Здравейте, явно не сте прочели изцяло статиите. Никъде не говоря за мазила, с които да се ЛЕКУВА гинекомастията!!! Става въпрос за мазила, които временно стягат кожата и ареолата и правят гинекомастиата по-малко забележима. Относно ОТСТРАНЯВАНЕТО съм напълно съгласен с вас, че операцията е най-лесния начин. Въпроса е там, че гинекомастията не е самото заболяване, а следствие от някакъв друг проблем. Повечето съвременни лекари правят точно това, лекуват симтомите , а не първоричината. Точно за това създадох и сайта - за да разясня какви са причините за появата на гинекомастия. Няма никакъв шанс да закрия сайта, просто имам страшно много неща, които тепърва да напиша по темата гинекомастия!

За моето лечение мога да ви кажа, че чрез нещата, които научих през последните години и които споделям в сайта, успях да намаля гинекомастията си до положение, при което вече се чудя дали въобще ми е нужна операция. Въпреки това мисля да се оперирам и да залича всякакви следи от този толкова гаден проблем.

8 коментара:

 1. Абсолютно съм съгласен с Вас,че медицината лекува само симптомите, а не първопричината... За лекарите всички сме еднакви - боли го глава дай му аналгин, има гинекомастия - режете го ... Има много дълбоки подсъзнателни процеси, които карат тялото да боледува и вместо да коригираме тях, ние се занимаваме с козметичния резултат.
  Не мога да разбера какво пречи сайта на хората.. никои не ни насилва да го посещаваме, нито да плащаме или каквото и да било. Целта е изцяло алтруистична и всеки има право на избор в кои интернет страници да влиза. Плюс това Вие (авторът на сайта) сте навлязъл надълоко в болестта и не давате "бабини лекарства" , а научно доказани и аргументирани предложения.
  С други думи съм изцяло против закриването на сайта.
  Отново повтарям, че всеки има право на избор до какъв достъп до информация да има и да поема последиците от своите решения.

  ОтговорИзтриване
 2. Просто живеем в държава, където всеки гледа личните си изгоди и този сайт е един от тези, които дават надежда на много хора, да се борят с проблема, а не да изберат най-лесното, но най-печелившото за някои. Такава простотия не бях очаквал. Да знаеш, че сме изцяло с теб!

  ОтговорИзтриване
 3. Гледайте си работата. някакви си рутинна операцийка, и после нормален живот. Супер задръстени сте. Имам чувството, че се кефите да сте прецакани и животът ви да е гаден. На мен сайтът не ми пречи, но пречите на младежите. които могат да променят живота си за един ден със своите глупости. Сато като си спомня какъв бях и как живея сега ... по дяволите, как може да има такив страхливци като вас. Не ми триите коментара, защото момчетата с гинекомастия заслужават нормален живот, а не глупавите ви съвети за мазила или примирение.

  ОтговорИзтриване
 4. До Георгиев:
  Ти като искаш лекувай си причините. Само да ти кажа, че след като излекуваш приините, последствията ще са си все съшите. Гинекомастията не се лекува с отстраняването на причините за нея. Тези "научно доказани агументи" са си чиста шарлатания. От години не се бях знимавал с проблема, защто го разреших преди 10 години и от тогава живота ми се промени до неузнаваемоет. Да, всеки има право на достъп до информация, но следва да знае, че има два пътя - на дългогодишното самоубеждаване и самосъжаление и на радикалното решение на проблема завинаги.

  ОтговорИзтриване
 5. Сайтове не трябва да се затварят. Всеки има право да получи търсената от него информация.

  ОтговорИзтриване
 6. Не всеки може да си позволи сумата от 600 евро за да се оперира...

  ОтговорИзтриване
 7. Сайта трябва да съществува, защото освен за гинекомастията е изложена и много полезна информация ,като цяло за здравето ни !

  ОтговорИзтриване
 8. това няма оправяне тренирам какво ли не 2 години като луд блъскам на лостове и гири няма промяна ;) от 5 години са ми подпухнали зарната не мога да си саблека тениската от срам . Маика ми е супер боклук не мои да ме разбере да ме заведе там да ме оперират за 20 мин. и трябва да го тарпя това и то не се знае колко още лекарства не знам какво ама нищо не помага чета вече 3-та година няма лечение под ножа и това е .Поне предполагам,че може да си го позволите

  ОтговорИзтриване

 
Google Analytics Alternative