Ако имате гинекомастия, но ви е страх от операция, пробвайте с:

Еластичено стягащо бельо за прикриване на гинекомастия

gynecomastia vest front Искам да ви запозная с един продукт, който може страшно много да помогне на хората, които страдат от гинекомастия. Става въпрос за елстично стягащо бельо - потник, който много успешно прикрива проблема с подпухналите зърна (puffy nipples). Също така би свършил чудесна работа и при другите варианти на гинекомастия, стига да няма фрапиращо увисване на гърдите. Стягащият потник е изработен от елстична материя с телесен цвят. Деколтето е дълбоко ирязано за да не се забелзва дори при носенето на ризи, които са с разкопчано горно копче. Основното предназначение на потника е да се носи като следоперативно бельо, което пристяга оперираното място, като така пречи на образуването на отоци и подпомага равномерното и правилно зарастване на раната. Такова еластично стягащо бельо се носи минимум един месец след операцията от гинекомастия. Натискът върху тъканта (гърдите) е пресметнат за да могат да се получат оптимални резултати. Точно този притискащ/стягащ ефект ни интересува нас. Дори и да не сте се оперирали от гинекомастия, този еластичен стягащ потник ще притисне гърдите ви и ще ще премахне напълно ефекта на изпълкналите ареоли или зърна. Всеки пристягащ потник се изработва индивидулано за конкретния човек, според мерките на тялото му. Ако случайно се наложи, производителя може да направи две безплатни прекроявания. Съществуват няколко варианта на еластичното бельо. Ще ги видите на снимките по-долу. За въпроси и поръчки ми пишете на имейла - gynecomastia.bulgaria@gmail.com


Обикновен - двупластов пристягащ потник
Сложим съм снимки от всички страни за да добиете по пълна представа за гинекомастия потника.


Аз лично си поръчах от този вариант - обикновен двупластов еластичен потник в телесен цвят. Напрвен е с два пласта плат в областта на гърдите, това увеличава пристягането и по този начин прикрива отлично гинекомастията.

Обикновен, еднопластов гинекомастия потник

Хората с по-слабо изразена гинекомастия ще се чувстват по-удобно в този варинат. При него стягането е по-малко, но също добре прикрива гинекомастията.


Стягащ еластичен потник с цип, двупластов

Тук предимството е по-лесно обличане и събличане на стягащото еластично бельо.Недостатък според мен ще е това, че ципа ще изпъква при носенето на тениски

Стягащ еластичен потник с цип, едноластов
Това също е вариант на елстичния стягащ гинекомастия потник, но за него нямам снимка. Все пак мисля, че по анаглогия на по-горните видове проистягащи потници, ще може да си представите какво представлява.

За въпроси и поръчки ми пишете на имейла - gynecomastia.bulgaria@gmail.com

5 коментара:

  1. А да попитам на какша цена са ?

    ОтговорИзтриване
  2. Oт около година имам тази "болест" обаче вече започва да ми минава май , аз съм на 15 и мисля че спадам към гинекомастията която се отнася за пубертета.Въпроса ми е ако си поръчам такъф потник дали ефекта няма да се обърне и да се влуши заради притискането?

    ОтговорИзтриване
  3. Става ли за след операция на гинекомастия. Трябва да нося 1 месец нещо подобно, но не мога да открия

    ОтговорИзтриване

 
Google Analytics Alternative