Ако имате гинекомастия, но ви е страх от операция, пробвайте с:

Женски гърди при мъжете - потник за прикриване на гинекомастияВижте на каква обява на потник за прикриване на гинекомастия попаднах в OLX.BG!

Слагам ви принтскрийн на снимките. Потникът изглежда добре. Има специална материя на гърдите и предполагам ,че ще прикрива добре подпухали зърна, пък може би и гинекомастия с повече мазнини в областта на гърдите. Сега, честно да си кажа, не бих ви препоръчал да рискувате и да го ползвате за следоперативно стягащо бельо (както е рекламиран в OLX).
Който иска може да тества и да сподели опит и впечатления. Цената е добра.

Момчето обеща ,че ако публикувам линк към обявата, ще направи 5 лева отстъпка от цената. Трябва само да му кажете на лично съобщение, че сте разбрали за обявата от моя сайт
 ( www.gynecomastia-bg.com ).

Ще помоля ако някой си купи потника , да напише после коментар под статията за да каже дали потника върши работа.

Ето го текста на самата обява:

Еластичен стягащ потник за прикриване на гинекомастия (женски гърди при мъжете). С този потник успешно се скриват подпухналите зърна "puffy nipples". ПОТНИЦИТЕ СА НОВИ, НЕ ОБЛИЧАНИ!!!Жертвал съм един за да ви покажа нагледно как изглежда. Предлагам го в 4 размера според гръдната обиколка, измерена с нормално поет въздух у спуснати до тялото ръце:
S – от 85 до 100 см.
М – от 100 до 120 см.
L – от 120 до 140 см.
XL – от 140 до 160 см.
Метериалът , от който е изработен прикриващия гинекомастия потник е дишащ - 80% Nylon, 20% Spandex . Потникът е одебелен в областта на гърдите, както може да видите на снимките. Друг плюс е , че прибира и корема. Стегнат е, но в същото време е удобен е за носене, като не създава дискомфорт.
Може да се използва и като пристягащо бельо след операция от гинекомастия, Целта на това бельо в този сличяй е да намали отоците и да запази мястото на операцията (разрезът, раната) статично, без да се раздърпва и движи.
При интерес или въпроси, пишете ми на лично съобщение! Мога да ви консултирами и за хранителни добавки и билки, които помагат при развита гинекомастия.


1 коментар:

  1. Потника е супер, при мен върши отлична работа. Преди подбирах специално дрехите си, ризите да са с два джоба, да са по-цветни, малко по-широки, така че да не си личи гинекомастията. С потника всичко това отпада.

    ОтговорИзтриване

 
Google Analytics Alternative